Στην τελική ευθεία για το 1ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού

Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης & Γλυφάδας

Δύο μέρες απομένουν για το 1ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού των Δήμων Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και Γλυφάδας, που θα γίνει το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 από τις 10.00πμ έως και 15.00μμ, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας (Πλαπούτα 7).

Οι συμμετοχές στο Σχολικό Πρωτάθλημα έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία και περισσότεροι από 200 μαθητές θα κάτσουν το Σάββατο στα θρανία του 2ου Δημοτικού Σχολείου για να διασκεδάσουν και να ακονίσουν το μυαλό τους μπροστά από τη σκακιέρα.

Το Πρωτάθλημα είναι διοργάνωση του Ο.Α.Π.Π.Α του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και του Σκακιστικού ‘Ομιλου ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ και η συμμετοχή είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για όλους τους μαθητές των δημοτικών σχολείων (δημόσιων και ιδιωτικών) αλλά και νηπιαγωγείων των Δήμων Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και Γλυφάδας.

Η διεξαγωγή του Πρωταθλήματος γίνεται επίσης με την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας και του Α.Ο. Ζήνων Γλυφάδας.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν συμπληρώνονται μέσω της ειδικής φόρμας στην ιστοσελίδα έως και το βράδυ της Παρασκευής 19 Φεβρουαρίου 2016.

Δείτε την Προκήρυξη του Σχολικού Πρωταθλήματος και δηλώστε συμμετοχή.