Δελτίο τύπου: 4ο σχολικό πρωτάθλημα του Δήμου ΒΒΒ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Μαρτίου στο Λύκειο Βουλιαγμένης το 4ο Σχολικό Πρωτάθλημα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης από τον Οργανισμό Άθλησης Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου και τον Σκακιστικό Όμιλο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ. Συμμετείχαν περίπου 200 μαθητές από όλα τα σχολεία της περιοχής, οι οποίοι διαγωνίστηκαν σε 7 γύρους μισής ώρας με παιδιά ίδιας τάξης με αυτούς. Ο συναγωνισμός σκληρός, δόθηκαν μεγάλες μάχες επάνω στις σκακιέρες, όμως στο τέλος όλοι ήταν νικητές!

Στην τελετή απονομής που ακολούθησε χαιρέτισε ο δήμαρχος μας κος Γρηγόρης Κωσταντέλλος, βραβεύθηκαν με μετάλλια όλοι οι συμμετέχοντες και με ειδικό μετάλλιο οι 3 πρώτοι νικητές και το πρώτο κορίτσι από κάθε κατηγορία. Επιπλέον, βραβεύθηκε το καλύτερο σχολείο, αθροίζοντας τους βαθμούς των 4 καλύτερων παικτών του.

Καλύτερο δημοτικό σχολείο αναδείχθηκε το 2ο Δημοτικό Βούλας και καλύτερο Γυμνάσιο το 2ο Γυμνάσιο Βούλας!

Τρομερή επίδοση και για τους μικρούς αθλητές του συλλόγου μας, οι οποίοι συγκέντρωσαν 9 μετάλλια στις κατηγορίες που αγωνίστηκαν, 4 χρυσά, 2 ασημένια και 3 χάλκινα!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Οργανισμό Άθλησης Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου και συγκεκριμένα τους κυρίους Παπαργυρίου Θεόδωρο, Βαρδαβά Μανώλη και Παπαδόπουλο Ευγένιο για όλη τους την υποστήριξη και συνδρομή στη διοργάνωση, καθώς και τη διευθύντρια του Λυκείου Βουλιαγμένης κα. Μανώλη και το σύλλογο γονέων του σχολείου για τη φιλοξενία τους, την προθυμία τους και τη βοήθεια τους στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους, την επιμονή και υπομονή που επέδειξαν και σας περιμένουμε σε ακόμα μεγαλύτερες διοργανώσεις στο μέλλον!

Τα αποτελέσματα του τουρνουά μπορείτε να τα βρείτε εδώ:
http://chess-results.com/tnr418764.aspx?lan=1&art=1&turdet=NO
(Διαλέξτε την τάξη στο ‘Tournament Selection’ και μετά κλικ στο ‘Final Ranking after 7 Rounds’ στην κατηγορία ‘Lists’)

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό της διοργάνωσης εδώ:
https://flic.kr/s/aHsmazgDTD