4o ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης & Γλυφάδας

Ο Σκακιστικός Όμιλος ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ και ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης προσκαλούν όλους τους μαθητές να συμμετάσχουν στο “4o Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού” που θα γίνει στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Πιο συγκεκριμένα οι αγώνες θα λάβουν μέρος τo Σάββατο 2  Μαρτίου 2019 από τις 9.00πμ έως και 15.00μμ, στο Γενικό Λύκειο Βουλιαγμένης (Λ. Καβουρίου & Έκτορος, Βουλιαγμένη, 166 73). Η συμμετοχή είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για ΟΛΟΥΣ τους μαθητές των δημοτικών σχολείων (δημόσιων και ιδιωτικών) αλλά και νηπιαγωγείων και γυμνασίων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί ανά τάξη και όλα τα παιδιά θα παίξουν 7 αγώνες, ανεξαρτήτως του επιπέδου τους και των αποτελεσμάτων που θα φέρουν. Θα βραβευτούν οι 3 πρώτοι νικητές καθώς και το 1ο κορίτσι κάθε τάξης, ενώ θα υπάρξουν και αναμνηστικά για όλους τους συμμετέχοντες.

Η διεξαγωγή του Πρωταθλήματος γίνεται επίσης με την υποστήριξη του Γενικού Λυκείου Βουλιαγμένης.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα Δημοτικά και τα Γυμνάσια θα γίνονται MONO μέσω των σχολείων και συγκεκριμένα του γυμναστή ή του υπεύθυνου καθηγητή που συλλέγει τις συμμετοχές για όλα τα αθλήματα, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/02/19.

Για τα νηπιαγωγεία και τα λύκεια παρακαλούμε στείλτε τη συμμετοχή σας στο chess@lefkippos.gr (Όνομα, Επώνυμο, Σχολείο, Τάξη)

Για επιπρόσθετες διευκρινίσεις μπορείτε να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο chess@lefkippos.gr ή να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο κ.Βακάκη Παντελή (6976918681).

Δείτε την προκήρυξη των αγώνων:

ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ 2019

Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ), Σκακιστικός Όμιλος Λεύκιππος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γενικό Λύκειο Βουλιαγμένης

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Ολοι/ες οι μαθητές-τριες των Νηπιαγωγίων, Δημοτικών, Γυμνασίων & Λυκείων, δημόσιων και ιδιωτικών, του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, χωρίς περιορισμό και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

ΧΩΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ: Γενικό Λύκειο Βουλιαγμένης (Λ. Καβουρίου & Έκτορος, Βουλιαγμένη, 166 73)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ: Σάββατο 2/3/2019 – Ώρα έναρξης 9:30 π.μ. – Ώρα Προσέλευσης 9:00πμ

1ος – 7ος γύρος : Σάββατο 2/3/2019, 9:30πμ – 15:00μμ

Απονομές : Σάββατο 2/3/2019, 15:00μμ

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα Δημοτικά και τα Γυμνάσια θα γίνονται MONO μέσω των σχολείων και συγκεκριμένα του γυμναστή ή του υπεύθυνου καθηγητή που συλλέγει τις συμμετοχές για όλα τα αθλήματα, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/02/19.

Για τα νηπιαγωγεία και τα λύκεια παρακαλούμε στείλτε τη συμμετοχή σας στο chess@lefkippos.gr (Όνομα, Επώνυμο, Σχολείο, Τάξη)

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ: Οι αγώνες θα γίνουν στις εξής 9 κατηγορίες μαθητών και μαθητριών:

1

Νηπιαγωγείο

2

Α΄ Δημοτικού

3

Β΄ Δημοτικού

4

Γ΄ Δημοτικού

5

Δ΄ Δημοτικού

6

Ε΄ Δημοτικού

7

ΣΤ΄ Δημοτικού

8

Γυμνάσιο

9

Λύκειο

KΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:

Οι αγώνες θα γίνουν με το Ελβετικό σύστημα 7 γύρων με χρόνο σκέψης για τον κάθε παίκτη 15′.

Ισχύουν οι κανονισμοί της FIDE και ειδικότερα οι κανονισμοί για το Γρήγορο Σκάκι (RAPID).

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:

Με μετάλλια βραβεύονται ο 1ος, 2ος και ο 3ος της γενικής κατάταξης καθώς και το πρώτο κορίτσι ανά κατηγορία. Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ: Βακάκης Παντελής

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λαγγούσης Ανδρέας

Για ότι δεν προβλέπεται στην παρούσα Προκήρυξη αρμόδιος είναι ο Οργανωτικός Διευθυντής Αγώνων για οργανωτικά θέματα και ο Επικεφαλής Διαιτητής για τεχνικά θέματα. Οι αποφάσεις τους είναι τελεσίδικες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: κο. Παντελή Βακάκη, τηλ : 6976918681, ή στο chess@lefkippos.gr

You must be logged in to post a comment.